10 Zář

NPT 2017 – Play OFF, OUT

PLAY OFF:

Baník Stříbro „B“ – SKP Tachov 2:4 (5:9)
Domácí Baník nastoupil v silně oslabené sestavě. Zranění mají tři hráči, nejvíce chyběl zraněný Pepa Marcínek. A Zdeněk Budek přijel z práce až na poslední trojku. Zato hostující SKP Tachov přijel do Stříbra v nejsilnější sestavě i s Oktábcem a Větrovským. Přesto všechno se Baník nevzdával a v prvním utkání získali Šichtanc s Holmanem cenný skalp v podobě vítězství nad první dvojkou Tachova, za který nastoupili Oktábec s Větrovským. Baník vyhrál první zápas po vyrovnaném boji 2:1 (10:9, 9:10, 10:8). Také druhý zápas se hrál na tři sety, ale ten Baník v koncovce třetího setu prohrál, když Urban neproměnil za stavu 8:8 těžký útok a potom si závěr zkušení Vozka s Tomanem pohlídali a zápas vyhráli 2:1 (9:10, 10:3, 10:8). V souboji trojic byla zřejmá převaha SKP, kde vládl na síti jasně Karel Oktábec a SKP hladce vyhrál 2:0 (10:5, 10:8).
Obdobný průběh měl i následující zápas dvojic. Ten stříbrní borci Šichtanc s Holmanem vyhráli také 2:0 (10:7, 10:4) a srovnali stav utkání na 2:2. Ale potom první dvojka SKP nedala druhé dvojce Baníku šanci 2:0 (10:5, 10:5). A tak o vítězi musel rozhodnout poslední zápas trojic. A i když nastoupil již i Zdeněk Budek, tak proti ve skvělé formě hrajícímu Oktábcovi neměl Baník šanci a poslední zápas prohrál 0:2 (6:10, 8:10) a celé utkání 2:4 (5:9).
Vývoj utkání: 1:0, 1:1, 1:2, 2:2, 2:4
Sestava domácí:  Šichtanc, Z. Budek, Beneš, Urban, Holman
Sestava hosté: Oktábec, Toman, Větrovský, Vozka, Tkadlec

SKP Planá – Slavoj Chodová Planá 6:0
První souboj o postup do finále zvládli domácí s bravurou. Také se na utkání na trénincích pečlivě připravovali. O postupu je téměř rozhodnuto, Slavoj to bude mít v domácím prostředí těžké a zvrátit stav na svoji stranu je asi neuskutečnitelné.
Marek Rožnaj (kapitán SKP): „Soupeř hrál dobře, ale my jsme byli lepší.
Zdeněk Rolko (kapitán Slavoje): „Nastoupili jsme bez Petra Rohlíka i Filipa Motla, ale náš výkon byl slabý a na soupeře jsme nestačili. V týdnu potrénujeme a Planou ještě trochu potrápíme..“

 

Odvety se hrají v pátek 15. 9. 2017 od 17.00 hod. v Tachově a Chodové Plané

PLAY OUT:
Baník Stříbro jun. – Dluhý Újezd 6:0 (12:2)
Domácí Baník nastoupil v silně sestavě s držitelem tří mistrovských titulů Lukášem Tolarem, kterého doplnili jeho bratr Ondra, dva trenéři mládeže Tolar a Nozar a také stálice baníkovského nohejbalu Václav Dedek. Hosté z Dlouhého Újezda podali snaživý výkon, ale na silný Baník, který trénoval po celé letní období, jejich umění nestačilo. Uhráli pouze dva sety a odvezli si domů porážku 0:6 (2:12).
Vývoj utkání: 6:0
Sestava domácí:  P. Tolar, L. Tolar, O. Tolar, Nozar, Dedek
Sestava hosté: Sutner, Synek, R.Chejnovský, Lanc

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *