3 Říj

Výsledky turnaje dvojic Stříbro 2011

Poslední turnaj Tachov OPEN 2011 byl turnaj dvojic a konal se v sobotu 1. 10. 2011 ve Stříbře. Zúčastnilo se ho 10 dvojic a ty byly rozděleny do dvou skupin po pěti družstvech. Ve skupinách se týmy utkaly systémem každý s každým, do finálové skupiny postoupily první tři dvojice z každé skupiny. Zbývající dvojice hrály o 7. – 10. Místo.

Ve skupině „A“ zvítězil team Tachova ve složení K. Oktábec a P. Rohlík, skupinu „B“ vyhrála Studánka (Petr Oktábec, J. Marcínek).

Ve finálové skupině byly k vidění napínavé boje o medaile, kde o prvním i třetím místě rozhodovaly vzájemné zápasy. Celkovým vítězem se stala s 8 body a pouze jednou porážkou Studánka (Petr Oktábec, J. Marcínek), která potvrdila svou formu i sehranost z okresní soutěže. Na druhém místě skončil Kotar (Kotraba, Tolar) dvojice, která se utvořila až těsně před začátkem turnaje. Pouze bronzovou medaily a 6 bodů získalo favorizované družstvo z Tachova reprezentované dvojicí Karel Oktábec a Petr Rohlík. Čtvrté místo a také 6 bodů vybojovala dvojice ze Stříbra (Šichtanc, Budek).

Konečné pořadí:
1. Studánka
(Oktábec Petr, Marcínek) – 8 b. (9:4)
2. Kotar (Kotraba, Tolar) – 8 b. (9:4)
3. Tachov (Oktábec Karel, Rohlík) – 6 b. (8:6)
4. Stříbro (Šichtanc, Budek) – 6 b. (8:5)
5. Planá (Motl, Rožnaj) – 2 b. (3:9)
6. Lesná (Mikuláš K., Mikuláš T.) – 0 b. (1:10)
7. Pískovna (Matějka P., Matějka J.)
8. Otazník (Mach, Machačová)
9. Severka (Klauber J., Linda)

 

tolar, kotraba - 2. místok. oktábec, p. rohlík - 3. místoj. marcínek, petr oktábec - 1. místom. šichtanc, z. budek - 4. místoskupina askupina bskupina o 7.-.10. místofinálová skupinakonečné pořadí

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *