19 Pro

Plzeňská zimní nohejbalová liga 2016

Do 1. ročníku „Plzeňské zimní nohejbalové ligy“ se přihlásilo 8 družstev (Malesice, Stříbro jun., Svojšín, Čižice, Radnice, Horní Bříza, Nová Hospoda a Zruč-Senec), což byl dle propozic minimální počet a tak zahájení soutěže nic nebrání!

 

Soutěž odstartuje úvodním kolem v sobotu 9. ledna 2016 a skončit by měla 12. března 2016. Hraje se šestkrát v sobotu a jen jednou je hracím dnem neděle. Pro většinu utkání jsou vždy rezervovány tři hodiny, ve dvou případech (23.ledna a 28. února) je kvůli obsazenosti haly na každý zápas jen 2,5 hodiny, ale i to by mělo stačit.

 

Rozpis soutěže máte v příloze mailu.

 

Zprovozněn už je i web soutěže na adrese www.znl.estranky.cz , kde už najdete kromě rozpisu také SOUPISKY všech týmů a také PROPOZICE. V průběhu soutěže budete na webu nacházet aktuální informace k soutěži, pochopitelně výsledky odehraných utkání a průběžnou tabulku.

 

Oddíly, které dosud neuhradily startovné, žádám o zaslání částky 1300,- Kč na účet 3203416704/0600 nejpozději do konce tohoto týdne! Kdo bude chtít příjmový doklad, přihlaste se o něj (mohu zaslat scan nebo osobně předám originál).

 

Všem přeji příjemné ničím nerušené svátky a těším se na Vás 9. ledna! 

 

Za pořadatele Zimní nohejbalové ligy – nohejbalový oddíl Plzeň9, o.s.

 

Aleš Tolar

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *