25 Zář

Chodová Planá nohejbalový turnaj losovaných trojic.

V sobotu 23. září se v Chodové Plané konal 24. ročník nohejbalového turnaje losovaných trojic zařazený do nohejbalového turné Tachov OPEN 2017. Turnaj se uskutečnil v nově zrekonstruovaném stadionu v Chodové Plané. A nutno říct, že sportovci dostali od radnice pěkný dárek. Den před turnajem se počasí vylepšilo a v sobotu bylo i ideální nohejbalové počasí. Kdo nepřijel, mohl litovat, jako tradičně skvělá organizace Rudy Rolka, skvělé občerstvení Filipa Motla a nakonec i skvělé výkony hráčů. K prezentaci se dostavilo 15 hráčů, které rozlosovali organizátoři do pěti trojic, které poté hrály v jedné skupině systémem každý s každým. Organizátorům se povedlo vylosovat vyrovnané trojice a tak až do posledních zápasů nebylo jasné konečné pořadí. Nakonec vítězství z loňského roku obhájil Zdeněk Rolko, kterého v trojici doplnili Kučera a Klauber, kteří neprohráli za celý turnaj jediný zápas. Zápasy byly vesměs vyrovnané a většinou se rozhodovalo až ve třetím setu. Na druhém skončilo družstvo vedené zkušeným Radkem Ulmonem a bronzovou medaili si odvezl místní kuchař Filip Motl spolu s Lazorkou a Fenclem.

Pořadí turnaje trojic:

  1. Rolko Z., Kučera, Klauber          4 b. (8:3)
  2. Ulmon, Mařík, Rožnaj                   3 b. (7:4)
  3. Fencl, Motl, Lazorka                     2 b. (6:4)
  4. Chval, Kliment, Rolko J.               1 b. (4:6)
  5. Truc, Staněk, Danková                 0 b. (0:8)
1. místo (Kučera, Rolko, Klauber)
1. místo (Kučera, Rolko, Klauber)

Po skončení trojkového turnaje se uskutečnil ještě losovaný turnaj dvojic, který vyhrál opět Jirka Kučera, tentokráte si vylosoval P. Chvala. Družstva na dalších třech místech měla shodně bodů i stejný poměr setů a tak o dalším pořadí rozhodovaly získané a ztracené body.
Celý turnaj proběhl v přátelské atmosféře a po předání cen od sponzorů turnaje a v klidu všichni zhodnotili podařený turnaj.

Pořadí turnaje dvojic:

  1. Kučera, Chval                                  6 b. (6:2)
  2. Ulmon, Danková                               4 b. (4:4)
  3. Truc, Rolko                                       4 b. (4:4)
  4. Rožnaj, Lazorka                               4 b. (4:4)
  5. Motl, Fencl                                        2 b. (2:6)

V celkovém hodnocení Tachov OPEN 2017 se na dosud vedoucího Sušanku dotáhl Zdeněk Rolko, zatím mají shodně 60 bodů. Kompletní pořadí Tachov OPEN 2017 je zveřejněno na odkazu http://nohejbaltc.elcoplus.cz/category/tachov-open-2017/.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *