6 Kvě

1. kolo

  1. kolo 5. května 2017 17:30

    Počasí nohebalistům nepřálo celý týden a tak bylo pro všechny kluby náročné připravit odpovídající hřiště na pátek 5. 5., kdy byl na Tachovsku zahájen 8. ročník Nohejbalového poháru. Do soutěže se přihlásilo sedm týmů, které odehrají základní část jednokolově, a potom bude následovat soutěž systémem play off. Soutěž bude ukončena superfinálem ve Stříbře, kde se bude v jeden den bojovat o titul a 3. místo. Ve Stříbře se podařilo připravit po čtvrteční průtrži pouze jedno hřiště a tak se první domácí derby muselo odložit.

    SKP Tachov – Dlouhý Újezd 6:0 (12:2)
    První zápas byl velmi vyrovnaný, domácí Kalabis s Tkadlecem porazili R. Chejnovského a Lance až posledním míčem ve třetím setu 2:1 (10:7, 9:10, 10:9). Další zápasy už vyzněly pro Tachov jednoznačně, které vyhrál SKP 2:0. Jenom zase první dvojka hostů potrápila domácí, ale opět neuspěla v koncovce a prohrála 2:1 (5:10, 10:5, 10:9).
    Vývoj utkání: 6:0
    Sestava domácí: Vozka, Tkadlec, Kalabis, Kofl, J. Chejnovský
    Sestava hosté:  R. Chejnovský, Lanc, J. Synek, Suttner

     

    Pískovna 1977 – Slavoj Chodová Planá 2:4 (7:9)
    Slavoj před sezonou silně posílil zejména na útoku. Tým doplnili tvrdí smečaři Rohlík a Mařík a jeden z nejlepších leváků Roman Haník. Nováček nastoupil ke svému prvnímu utkání s optimismem, ale hned v prvním zápase narazili P. Matějka s Lindou proti zkušeným harcovníkům Motlovi s Haníkem. Domácí hráli nervózně a hosté jim nedali vůbec šanci a vyhráli hladce 2:0 (10:9, 10:3). V dalších třech zápasech už bylo skóre vyrovnanější, ale Slavoj uplatnil větší zkušenost v koncovce setů a tyto zápasy vyhrál vždy 2:1. Až za stavu 0:4 se domácí vzchopili a korigovali konečný stav utkání na přijatelných 2:4 pro Chodovou Planou.
    Vývoj utkání: 0:4, 2:4
    Sestava domácí: Klauber M., Truc, Matějka J., Matějka P., Linda
    Sestava hosté: Rolko, Mařík, Motl, Košťál, Košťál nejml., Haník

     

    Baník Stříbro B – Baník Stříbro jun. –  odloženo pro nezpůsobilý terén.

1 SKP Planá volno
2 zápis SKP Tachov Dlouhý Újezd  6 : 0 (12:2)
3 zápis Pískovna 1977 Slavoj Chodová Planá  2 : 4 (7:9)
4 Baník Stříbro B Baník Stříbro jun.  odl.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *