4 Zář

Play OUT – nadstavbová část

V pátek 2.9. začala podzimní část Nohejbalového poháru Tachovska. Obě utkání se hrála ve Stříbře, kde domácí juniorka hostila Slavoj Chodová Planá, a Baník Stříbro B hrál s Dlouhým Újezdem. A zejména první utkání byla bitva až do posledního míče. 

Zápis Baník Stříbro jun. – Slavoj Chodová Planá 3:3 (8:7)
První tři zápasy se odvíjely podle předpokladů. Nejdříve si Motl s Rolkem lehce poradili s domácími mladíky (L. Tolar, Mikuláš) 2:0 (10:5, 10:8). Potom obdobně 2:0 (10:5, 10:3) vyhráli P. Tolar s Dedkem nad Košťálem a jeho synem. A poté vyhrálo Stříbro i trojku 2:0 (10:4, 10:5). Ale další utkání se hrála již na tři sety a většinou se rozhodovalo v koncovce. Po vítězství L. Tolara a Mikuláše 2:1 (9:10, 10:6, 10:8) nad druhou dvojkou Slavoje již Baník vedl na zápasy 3:1. A zdálo se, že utkání dotáhne do vítězného konce. Ale Slavoj ještě zabojoval, vyhrál oba zbývající zápasy 2:1 a získal  pro odvetu cennou remízu 3:3  (na sety 8:7 pro Baník). A tak postup do dalších bojů je nadále otevřený.
Vývoj utkání: 0:1, 3:1, 3:3
Sestava domácí: Tolar P., Tolar L., Dedek, Mikuláš   
Sestava hosté:  Rolko, Košťál jun., Košťál, Machačová, Motl

Zápis Baník Stříbro B – Dlouhý Újezd 6:0 (12:2)
Za Baník nastoupili veteráni z Pískovny. Sice jim chybí rychlost, ale čtyřicetileté zkušenosti z bitev na jejich domovské Pískovně jim na vítězství proti snaživým hráčům z Újezda ještě stačily na snadné vítězství, kterým si téměř zajistili postup do boje o páté místo.
Vývoj utkání: 6:0 (12:2)
Sestava domácí: Klauber M., Beneš, Urban, Truc
Sestava hosté:  Chejnovský P., Dušek, Synek, Suttner

Příští týden v pátek jsou na programu odvetná utkání a také začínají boje v play off o medaile.

Play OFF:

Dynamo Studánka

Draci Svojšín

SKP Tachov

SKP Planá

 

Play OUT:

Dlouhý Újezd

Stříbro „B“

Slavoj Chodová Planá

Stříbro jun.