16 Srp

Pozvánka na semifinále a superfinále: Kdo bude králem antuky?

Vážení fanoušci a milovníci napínavých zápasů,

připravte si své nejlepší fandící rekvizity, ostré hlasivky a rychlé reflexy! Soutěž se nám blíží do finiše a teď už jde opravdu do tuhého! Družstva se po základní části vrhají do vyřazovacích bojů, které rozhodnou o tom, kdo se dostane do vytouženého superfinále.

V pátek 27. září 2024 se na hřištích lépe umístěných týmů rozjede pořádná jízda! Družstva na 1. až 4. místě budou bojovat v play off o postup do finále. A co týmy na 5. až 8. místě? Ti si to rozdají v play out o čestné umístění a to ve stejném dni.

Na podzim nás pak čeká velký finální den – v sobotu 5. října 2024 v Plané! Dvě antuková hřiště budou svědky zápasů, které rozhodnou, kdo si odnese medaile a kdo odejde s prázdnou (a možná jen s lehkou nostalgií a příslibem, že příště to bude lepší). Finále ani semifinále se nekoná v rukavičkách – žádné remízy nejsou povoleny! Pokud bude po 6 zápasech nerozhodně 3:3, rozhodne o všem jeden jediný zápas dvojic, kde ale nastoupí úplně nová dvojice. Napětí až do poslední výměny!

A kdo to celé nestihne? No, bude muset čekat celý rok na další šanci. Proto neváhejte, přijďte podpořit své favority a užít si parádní atmosféru s pořádnou dávkou sportovního adrenalinu.

Těšíme se na vás na hřišti!


Poznámka:
tady je to trochu přehledněji:

  • Družstva se utkají v základní dvoukolové soutěži
  • Poté bude následovat play off na JEDEN zápas mezi družstvy umístěnými po základním kole na 1.- 4. místě o postup do finále  (1-4 a 2-3) na hřišti lépe umístěného družstva
  • Poté bude následovat play out na JEDEN zápas mezi družstvy umístěnými po základním kole na 5.- 8. místě o postup do finále  play out (5-8 a 6-7) na hřišti lépe umístěného družstva
  • Na podzim se bude hrát superfinále i zápas o třetí místo a ve stejný den dopoledne i utkání o 5. a 7. místo
  • Tyto zápasy se budou hrát pouze na jedno utkání, která rozhodnou o medailistech letošní soutěže.
  • Finále ani semifinále nemůže skončit remízou 3:3, pokud po 6 zápasech je skóre 3:3, potom následuje rozhodující zápas dvojic. V tomto zápase musí nastoupit jiná dvojice, než v předchozích zápasech tohoto utkání.

Základní část končí 20.9.2024 14. kolem (případné dohrávky do 25.9.2024).
Družstva umístěná na 1. až 4. místě si zahrají play off 27.9.2024 na 1 utkání.
Družstva umístěná na 5. až 8. místě si zahrají play out 27.9.2024 na 1 utkání.

Superfinále se bude konat v sobotu 5. 10. 2023 v Plané na dvou antukových hřištích. (V případě nepřízni počasí o týden déle.)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *