5 Srp

Úspěšný víkend Pískovny (Benešovice, Únehle)

Nohejbalisté z Pískovny úspěšně bojovali tento víkend na dvou frontách. Na turnaj v Benešovicích s bohatě dotovanými cenami vyrazili veteráni z Pískovny ve složení Urban, Kasal, Petřina. Jubilejního 10. ročníku se zúčastnilo 8 pozvaných družstev a na rozdíl od minulého ročníku měl turnaj lepší úroveň i spád. Naši borci se probojovali do finálové čtyřčlenné skupiny, kde získali krásné třetí místo. Na prvním místě skončil Výrov I. (Nozar D.,Nozar M.,Tolar P., Tolar L.), na druhém místě Radar několikanásobný vítěz tohoto turnaje (Smutný, Smutný, Novák), třetí byla Pískovna a bramborovou medaili získal Výrov II.
Pořadí:
1. Výrov I.(Nozar D.,Nozar M.,Tolar P., Tolar L.)
2. Radar (Smutný, Smutný, Novák)
3. Pískovna (Kasal, Petřina, Urban)
4. Výrov II.

Ještě lépe se umístili mladíci z Pískovny, ti zvítězili na početněji obsazeném turnaji v Únehlích. Pískovnu reprezentovail Jan Holman a Martin Linda, které doplnil jejich spoluhráč ze Svojšína Jan Krcho. Jejich celoroční trénink na Pískovně a i některé nezdary na silných turnajích, kde nevyhráli, ale získali zkušenosti, se na tomto turnaji projevily a turnaj v Únehlích vyhráli.
Pořadí:
1. Pískovna (Holman, Linda, Krcho)
2. Bambůča
3. Zlaté údolí
4. Svojšín

únehlesvojšín - relaxace před zápasem (únehle)únehle - jarda suchý na sítiúnehle - 1. místo pískovna (linda, holman, krcho)únehle - bambůča 2. místobenešovice - m. nozar (výrov i.)benešovice - radar 2. místobenešovice - výrov i (l.tolar, p.tolar,m. nozar - 1. místo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *